přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, Výprodej knih

Výprodej knih

Jak napsat titulek, aby to nebyla bohapustá reklama... Největší knižní dům vyprazdňuje sklady a já volám Ještě! Konečně!


Volám hlavně to "Konečně!", protože je velká šance, že už nebudu v knihkupectvích vídat Mandriva Linux 2007, Fedoru 6 a nebo dokonce nesmrtelné kousky jako Hacking bez tajemství (vydáno v červenci 2003). Proto volám z plna hrdla - kupujte, vykupte to, ať může CPress vydávat nové věci a my máme možnost kupovat nové knihy. Přesto upozorním na klasiku, kterou vřele doporučuji, i když je dnes lehce zaprášená. Ale v knihovničce byste měli rozhodně mít:

Recenze mnoha knih si u nás můžete přečíst.

Procházel jsem jen sekci počítačové literatury a uvádím jen knihy, které osobně znám. Ovšem slevy jsou výrazné i jinde. Ale to už je jiné téma na jiný server.

Upozornil Martin Šín, díky.

PS. Když už tam budete, nezapomeňte si koupit knihu Ubuntu 8.10, nebo Mandriva Linux 2009. Podíleli se na nich autoři LinuxEXPRESu pod vedením Ivana Bíbra; získáte perfektně vyladěný systém a aktualizovanou knihu plnou praktických textů - v případě Ubuntu cílenou zejména na uživatele přicházející z Windows, v případě Mandriva Linuxu pak na aktivní uživatele, kteří si s Linuxem rozumí a chtějí z něj vymáčknout maximum. O knihu Ubuntu ještě do 30.ledna soutěžíme - viz Měsíc s Ubuntu.

Nahoru

Přidat názor

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz