přejít na obsah přejít na navigaci

Linux E X P R E S, LinuxEXPRES přeje svým čtenářům klidné prožití Vánoc a vykročení do roku 2012 tou správnou nohou

LinuxEXPRES přeje svým čtenářům klidné prožití Vánoc a vykročení do roku 2012 tou správnou nohou

LinuxEXPRES64.png

Rok se s rokem sešel a opět tu jsou Vánoce a oslavy nového roku. Rádi bychom tedy čtenářům LinuxEXPRESu poděkovali za přízeň v uplynulém roce a popřáli jim mnoho štěstí v tom novém.


V uplynulém roce se toho ve světě Linuxu a open source odehrálo opravdu požehnaně, a proto pro vás připravujeme na úvod nového roku souhrnný článek těch nejvýznamnějších událostí. Ale i z našeho pohledu se toho za posledních dvanáct měsíců událo relativně hodně.

Hned na začátku roku LinuxEXPRES získal nového šéfredaktora. Také jsme byli v letošním roce mediálním partnerem mnoha konferencí: v únoru to byl Prague PostgreSQL Developer Day, v březnu InstallFest, v dubnu LinuxExpo, tedy spíše Open Source Conference, v červnu Openmobility konference, v červenci slovenská konference Otvorený softvér vo vzdelávaní, výskume a v IT riešeniach.

Na přelomu října a listopadu se v Praze konaly světové linuxové události, celkem tři konference Linux Kernel Summit, LinuxCon Europe a Embedded Linux Conference Europe. Lokálním partnerem těchto konferencí byla nezisková organizace Liberix, správce obsahu LinuxEXPRESu, a při příležitosti těchto konferencí a dvacátého výročí Linuxu zde vyšel seriál Dvacet let Linuxu. V listopadu jsme pak byli již tradičně partnerem LinuxAltu.

LinuxEXPRES letos oslavil sedm let své existence, ale zároveň také uplynuly již čtyři roky od zastavení vydávání papírového časopisu. Na podzim začala spolupráce s Alzou, takže se můžete těšit na více recenzí hardwaru, jako první jsme si půjčili nový Amazon Kindle. No a skoro na konci roku jste svými dary umožnili vznik trojice článků, srovnávajících kancelářské balíky (druhé dva díly vyjdou až po Novém roce).

Foto pinguino Foto pinguino

Z našeho pohledu byl tedy uplynulý rok opravdu dobrý a to především díky vám. Děkujeme za vaši přízeň a přejeme vám klidné prožití vánočních svátků a mnoho štěstí do nového roku 2012.

Miroslav Hrončok,
šéfredaktor

Nahoru

(Jako ve škole)
Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 3
 

Příspěvky

LinuxEXPRES přeje svým čtenářům klidné prožití Vánoc a vykročení do roku 2012 tou správnou nohou
Majoo 24. 12. 2011, 15:19:06
Odpovědět  Odkaz 
Ďakujeme - taktiež prajeme všetko najlepšie :)
posielame pozdravy a tešíme sa na ďalšie články...
LinuxEXPRES přeje svým čtenářům klidné prožití Vánoc a vykročení do roku 2012 tou správnou nohou
Petr Ježek 24. 12. 2011, 22:58:25
Odpovědět  Odkaz 
A já přeji všem z LinuxExpresu pevné zdraví, rovnou páteř a hodně entuziasmu při objektivním posuzováním linuxových řešení.
Andrej Pavelka LinuxEXPRES přeje svým čtenářům klidné prožití Vánoc a vykročení do roku 2012 tou správnou nohou
Andrej Pavelka 27. 12. 2011, 19:58:48
Odpovědět  Odkaz 
Tiež prajem všetko najlepšie. Všetko, čo ste dosiahli, ste si zaslúžili. Pri správnej konštelácii hviezd budem budúci rok programovať nový web zameraný na opensource software a možno sa v súvislosti s tým na Vás obrátim s prosbou o (nie finančnú) podporu.
LinuxEXPRES přeje svým čtenářům klidné prožití Vánoc a vykročení do roku 2012 tou správnou nohou
johhny 29. 12. 2011, 22:40:00
Odpovědět  Odkaz 
Díky. Už se těším na nějaké to ohlédnutí za uplynulým rokem 2011 v podobě článku!

Odpovědět

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích a pravidlech najdete v nápovědě.
Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu rss



 
 

Top články z OpenOffice.cz

Miroslav Hrončok

Miroslav Hrončok

Linux používám od roku 2004, aktivně se o něj zajímám od roku 2007, kdy jsem napsal svůj první článek pro LinuxEXPRES. Od roku 2009 jsem pracoval pro Liberix jako redaktor LinuxEXPRESu, od roku 2011 do konce roku 2012 jako jeho šéfredaktor. Nyní pracuji v Red Hatu, kde rozšiřuji distribuci Fedora o nové balíčky. Zároveň studuji na FIT ČVUT, kde se zabývám 3D tiskem a vyučuji několik předmětů. Spoluorganizuji pražskou konferenci LinuxDays a aktivně se účastním mnoha dalších českých linuxových akcí, jako přednášející nebo jako výpomoc.


  • Distribuce: Fedora
  • Grafické prostředí: Xfce

| blog